Βίντεο Γάμου

Είστε στην σκέψη ότι δεν χρειάζεστε video γάμου;
Σας προτείνουμε να διαβάστε τις δικές μας απόψεις σχετικά με το video γάμου.
Μπορούν άραγε να χωρέσουν όλα τα συναισθήματα σε ένα video;                                 
Όταν ξεκινάς  για να οργανώσεις ένα γάμο προσπαθείς να κρατήσεις το budget χαμηλά και να μην ξοδεύεις χρήματα σε περιττές πολυτέλειες. Είναι όμως το video του γάμου σας περιττή πολυτέλεια; Οι φωτογραφίες του γάμου σας να είστε σίγουροι ότι θα σας ακολουθούν για μια ζωή, θα στολίζουν όχι μόνο τις γωνιές του σπιτιού σας αλλά και των γονιών σας,  μπορούν όμως να αποτυπώσουν τον πρώτο σας χορό; το λόγο που έβγαλε η κουμπάρα σας;  ή τα λόγια της μητέρα σας την ώρα της προετοιμασία.


http://kostasfragkias.blogspot.gr/2016/02/wedding-video.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Μην έχετε στο μυαλό σας, έναν άντρα με κάμερα μαζί με ένα φωτιστικό και όλα αυτά επάνω στον ώμο του, ο όποιος θα σας τυφλώνει όλη την ώρα προσπαθώντας να καταγράψει τα πάντα. Τα βίντεο μας  έχουν ύφος ντοκιμαντέρ που θα αποτυπώσει απόλυτα όλη τη μεγάλη ημέρα. Είμαστε διακριτικοί και δεν πρόκειται να μας καταλάβετε καθόλου, ούτε να σας ενοχλήσουμε.

ΤΟ VIDEO ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
Οι φωτογραφίες θα αποτυπώσουν όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα του γάμου σας. Την ώρα που θα φτάσετε στην εκκλησία, την ώρα που θα ανταλλάξετε τις βέρες, την ώρα που θα σας γεμίσουν οι φίλοι σας με ρύζι! Η μαγεία του video είναι πως θα πιάσει όλες αυτές τις μικρές στιγμές συν αυτές που εσείς δεν μπορείτε να δείτε εκείνη την ώρα. Θα πιάσει τη συγκίνηση της μητέρα σας, το συνωμοτικό χαμόγελο της κουμπάρας σας,  το δάκρυ του πατέρα σας την ώρα που θα σας παραδίδει στην εκκλησία.

VIDEO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΧΟΣ
Όσο κλισέ κι αν ακούγεται είναι η αλήθεια. Το video καταγράφει ακουστικά γεγονότα που η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει. Έτσι θα ακούσετε ξανά και ξανά τη γλυκιά συμβουλή της μητέρας σας την ώρα που ισιώνει το πέπλο σας, την αντίδραση του πατέρα σας την ώρα που θα σας δει με το νυφικό την πρώτη φορά, το γέλιο της γιαγιάς και του παππού σας την ώρα που θα χορεύουν στο γάμο σας, τα πειράγματα των φίλων σας την ώρα που θα βγαίνετε από την εκκλησία ή την ώρα που θα μπαίνετε στο χώρο της δεξίωσης. Είναι κάποιες στιγμές που θα τις κρατήσετε ζωντανές για πάντα και για πολλά χρόνια θα γυρνάτε πίσω σε αυτές.
  
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Μην ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ πως το video του γάμου σας θα είναι ατελείωτο η απόλυτη καταγραφή ολόκληρης της ημέρας του γάμου σας, που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα μπορείτε να δείτε. Τα video του γάμου έχουν αλλάξει πια και εκτός από το ολοκληρωμένο video του γάμου σας, ετοιμάζουμε για εσάς μικρά trailer δίνοντας σας μια ολοκληρωμένη γεύση από εκείνη τη μέρα σε λίγα μόλις λεπτά!
Η ημέρα του γάμου σας είναι μια μέρα για την οποία θα μιλάτε για πολλά χρόνια μετά σε παιδιά και εγγόνια. Δεν θα θέλατε λοιπόν να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα για να ξαναζήσετε αυτές τις στιγμές από την αρχή; Κι αν θεωρείτε ακόμα πως το video του γάμου σας είναι ένα περιττό έξοδο, εμείς απλά σας λέμε να το ξανασκεφτείτε! Δεν θα το μετανιώσετε…


 Εξειδικευμένη βιντεοσκόπηση και μοντάζ γάμου με έδρα τη Κεφαλλονιά.
 Παραγωγή multimedia DVD, εταιρικών βίντεο, διαφημιστικών.