Η ημέρα του γάμου σας - μικρές συμβουλές

Η  ημέρα του γάμου σας
5 μικρές συμβουλές  για να ετοιμαστείτε χωρίς άγχος
Να είστε σίγουρη ότι η ημέρα του γάμου σας από μόνη της θα είναι μια μέρα γεμάτη οπότε δεν θέλουμε να είστε πιεσμένη και να μην μπορέσετε να την ζήσετε.
Για εσάς η μέρα εκείνη ξεκινά από το πρωί που θα ξεκινήσετε την προετοιμασία σας και τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας που θα τελειώσει το γαμήλιο party σας. Η διαδικασία της προετοιμασίας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και ίσως το τελευταίο κατά το οποίο θα έχετε άγχος για εκείνη την ημέρα. Γι' αυτό και θα πρέπει να έχετε λάβει υπόψιν σας κάποιες σημαντικές συμβουλες ώστε να ετοιμαστείτε χωρίς κανένα απρόοπτο και χωρίς άγχος.

Συμβουλή 1: Έχω ένα χρονοδιάγραμμα  

http://kostasfragkias.blogspot.gr/2016/02/the-wedding-day.html
Έχω προετοιμάσει ένα χρονοδιάγραμμα  για το  χτένισμα και το μακιγιάζ.
Υπολογίζω τα εξής:
ΜΑΚΕ UP: 30-50 λεπτά για τη μητέρα, την αδερφή ή τη θεία της νύφης
50-70 λεπτά για την νύφη
ΜΑΛΛΙΑ: 40-60 λεπτά για τη μητέρα, την αδερφή ή τη θεία της νύφης
50-80 λεπτά για την νύφη

Συμβουλή 2: TO ΝΥΦΙΚΟ ΣΑΣ
Το νυφικό σας πρέπει να το αφήσετε να αναπνεύσει και το ύφασμα να πέσει. Φροντίστε λοιπόν να το κρεμάσετε σε κάποιο ψηλό σημείο από νωρίς το πρωί, μακριά από το make up stand και φυσικά την σαμπάνια. Έτσι θα δώσετε και την ευκαιρία στο φωτογράφο σας να το απαθανατίσει πριν το φορέσετε!

Συμβουλή 3: ΤΟ ΜΑΚΕ UP STAND ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΦΩΣ
Στο  σημείο που θα κάτσετε για να βαφτείτε θα πρέπει να είναι ένα σημείο πολύ φωτεινό και να έχει άπλετο χώρο ώστε ο make up artist και ο hair stylist σας να μπορούν να απλώσουν τα "εργαλεία" τους ώστε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο να σας κάνουν να λάμπετε από ομορφιά!

 Συμβουλή 4: ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ EMERGENCY KIT
Μπορεί να σας φαίνεται άχρηστο τώρα αλλά εκείνη την ημέρα εμπιστευτείτε μας θα μας ευχαριστείτε που σας συμβουλέψαμε να έχετε ένα emergency kit έτοιμο. Με απλά πράγματα μέσα, όπως βελόνα, κλωστή, μπατονέτες, υγρά μαντηλάκια, χαρτομάντηλα, τσιρότα και φυσικά επιθέματα για κάλους ή πληγές σε περίπτωση που τα ψηλοτάκουνά σας, σας χτυπήσουν.

Συμβουλή 5: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ
Στο σπίτι σας από νωρίς το πρωί θα επικρατεί ένας πανικός, με κόσμο να πηγαινοέρχεται, φίλες να σας βοηθάνε στην ετοιμασία, θα είμαστε εμείς  να σας φωτογραφίζουμε και να σας τραβάμε video, η μητέρα σας να προσπαθεί να κεράσει όλους τους καλεσμένους, την ίδια στιγμή ο αγαπημένος σας δεν θα κάνει απολύτως τίποτα. Θα είναι παρέα με τους κολλητούς του, θα γελάνε, πιθανότατα να πίνουν, μπορεί και να βλέπουν και τηλεόραση. Βλέπετε για τους άντρες η διαδικασίας της ετοιμασίας δεν παίρνει τόσο χρόνο όσο της νύφης. Γι' αυτό μην αγχώνεστε για τον καλό σας. Απλά απολαύστε την ημέρα με τις φίλες σας!