Τι είναι η pre-wedding photography ή engagement photography;

Τι είναι η pre-wedding photography  ή engagement photography;
είναι απαραίτητη ;

Όπως και να την πούμε δεν αλλάζει η σημασία της, είναι η φωτογράφιση που γίνετε πριν από τον γάμο και ναι την θέλουμε για να προπονήσουμε το ζευγάρι στην φωτογράφιση με έναν επαγγελματία.

Η προπόνηση είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για το φωτογράφο όσο και για το ίδιο το ζευγάρι.Το ζευγάρι πρέπει να νοιώθει άνετα τόσο με τον φωτογράφο όσο και με τη διαδικασία φωτογράφισης. Τα περισσότερα ζευγάρια κατά τη διαδικασία της γαμήλιας φωτογράφισης θα είναι η πρώτη τους φορά που θα αντιμετωπίσουν έναν επαγγελματία φωτογράφο και θα κάνουν το μοντέλο του. Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την έμφυτη ικανότητα να παίρνουν αυθόρμητες φυσικές πόζες μπροστά στο φακό. Είναι ακόμη  ακόμη πιο επιτακτικό όταν ο άντρας και η γυναίκα ντρέπονται ή φοβούνται το φακό.

http://kostasfragkias.blogspot.gr/2016/02/pre-wedding-photography-engagement.html
Πολλές φορές έχουμε δει σε φωτογραφίες βεβιασμένα χαμόγελα, παγωμένες εκφράσεις είναι ακριβώς αυτό που δεν θέλουμε να μας συμβεί στο δικό μας γάμο.
Η pre-wedding photography  ή engagement photography είναι σημαντική και για το φωτογράφο, γιατί αυτός πρέπει να κατανοήσει και να ενσωματώσει στη διαδικασία της γαμήλιας φωτογράφισης τις ιδιαιτερότητες του ζευγαριού του.
Ο καλός φωτογράφος γάμου θα δουλέψει μαζί με το ζευγάρι του για να το κάνει να νοιώσει άνετα μαζί του ώστε στο τελικό αποτέλεσμα να αποπνέει φυσικότητα, στις εκφράσεις και στα συναισθήματα.
Η pre-wedding photography  ή engagement photography μπορείτε είτε να τις βάλετε μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες του γάμου σας, είτε να τις χρησιμοποιήσετε ως ευχετήριες κάρτες, ως δώρα για τους συγγενείς  να είστε σίγουροι ότι οι γονείς σας θα τις έχουν στο σαλόνι τους κορνιζαρισμένες μαζί με τις φωτογραφίες σας από τα σχολικά σας χρόνια.

Η pre-wedding photography  ή engagement photography λόγο ότι δεν είναι επίσημη φωτογράφιση γάμου είναι απλή και ευχάριστη.
Μαζί με το φωτογράφο σας θα βρείτε μια τοποθεσία που σας αρέσει, θα είναι στην πόλη; στην εξοχή; στην παραλία; Όπου και να είναι ο φωτογράφος θα σας δώσει κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές και θα φύγει για να τραβήξει τις φωτογραφίες που θέλει χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο.
Σαν ραντεβού αλλά κάποιος θα είναι εκεί για να καταγράψει τις χαρούμενες στιγμές σας!

Τι θα φοράτε; κάτι που σας κάνει να νοιώθετε όμορφα και άνετα, δεν θέλουμε να είστε ντυμένοι επίσημα ή χτένισμα από κομμωτήριο και μακιγιάζ από επαγγελματία. Θα φοράτε ρούχα που θα φοράγατε για να πάτε για ένα καφέ, ρούχα που θα σας κάνουν να είστε άνετα.

Έχετε κάποιες φωτογραφίες του συντρόφου ή της συντρόφου σας που σας αρέσουν ιδιαίτερα; δείξτε τις στο φωτογράφο σας. Ό φωτογράφος που επιλέξατε για τον γάμο σας είναι έξυπνος και θα το εκτιμήσει δεόντως, θα προσπαθήσει να πετύχει ακριβώς αυτό που του ζητήσατε. Θέλετε κάποιες πόζες ιδιαίτερες να του το πείτε, στο κάτω κάτω, αυτός δουλεύει για εσάς  όχι εσείς γιαυτόν.