Τι είναι το Next Day Photoshoot ή After Wedding photography?

Τι είναι το Next Day Photoshoot ή After Wedding photography?
Γιατί να κάνω after wedding φωτογράφιση ή Next Day Photoshoot?
Όταν αναλαμβάνω να φωτογραφίσω το νιόπαντρο ζευγάρι την επομένη ή την μεθεπομένη μέρα από τον γάμο τους είναι ευχαρίστηση για μένα γιατί μου δίνετε η δυνατότητα για πιο δημιουργικές φωτογραφίες γάμου .
Την ημέρα του γάμου δεν υπάρχει άνεση χρόνου γιατί η πίεση και το άγχος δεν μας αφήνουν άφθονο χρόνο για να κάνουμε πιο καλλιτεχνική  φωτογράφιση.
Η προσέγγισή μου όταν φωτογραφίζω για γάμο είναι στυλ ντοκιμαντέρ ή ρεπορτάζ γιατί η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να σταματά η φυσική ροή των μοναδικών στιγμών που ζει το ζευγάρι και οι οικογένειες τους.
Επομένως η  Next Day Photoshoot ή After Wedding photography ίσως είναι και μονόδρομος, είναι πολύ σημαντική μπορεί να γίνει παντού, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή και της νύχτας είναι πολύ δημιουργική, και συμπληρώσουν το άλμπουμ του γάμου.

http://kostasfragkias.blogspot.gr/2016/02/next-day-photoshoot-after-wedding.html
Το αποτέλεσμα της τελικής εικόνας είναι η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων.
Ο κύριος στόχος για το ύφος μου είναι να κάνω τις φωτογραφίες να είναι πραγματικές αυθόρμητες και ρομαντικές. Κατά την after wedding φωτογράφιση έχουμε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσουμε διαφορετικά πλάνα σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.
Σε ποιον απευθύνετε το Next Day Photoshoot ή After Wedding photography?
Το Next Day Photoshoot ή After Wedding photography απευθύνετε στα ζευγάρια εκείνα που θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν τις αναμνήσεις από την σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.
Αναμνήσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.
Να έχουν φωτογραφίες από τον γάμου τους που να ταιριάζουν στην προσωπικότητα στην φαντασία και στην δημιουργικότητά τους.
Τι θα φορέσουμε; Μαλλιά; Μακιγιάζ;
Αρχικά όταν λέμε επόμενη ημέρα, δεν σημαίνει ότι θα είναι ακριβώς την επόμενη ή η μεθεπομένη του γάμου μπορεί να είναι ακόμη και μετά από το γαμήλιο ταξίδι.
Η φωτογράφηση μπορεί να γίνει όταν το αποφασίσετε. προϋποθέτει ότι το νυφικό φόρεμα θα το έχετε.
Μπορούμε να δώσουμε έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα και να μην χρειαστείτε πάλι χτένισμα σαν το νυφικό η το ίδιο μακιγιάζ με του γάμου δεν χρειάζεται τα πάντα να είναι στυλιζαρισμένα.
θα είστε πιο χαλαροί με την εμφάνισης σας και σίγουρα θα είστε και πιο χαλαροί από θέμα διάθεσης.
Ένα Next Day Photoshoot ή After Wedding photography μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοποθεσία που σημαίνει κάτι για εσάς όπως το πρώτο σας ραντεβού, το μέρος που γνωριστήκατε, το πρώτο σας φιλί, ή απλά ένα μέρος που σας αρέσει μια παραλία, ένα παλιό εργοστάσιο, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, ένα καταπράσινο δασάκι. Μπορείτε να έχετε μαζί σας και να παίξετε με διάφορα αντικείμενα, όπως χρωματιστά μπαλόνια, τα αγαπημένα σας αρώματα, ομπρέλες και διάφορα άλλα που θα δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην φωτογράφηση σας. Μπορούν επίσης να είναι μαζί σας οι κουμπάροι σας ή κάποιοι φίλοι σας, οι οποίοι θα πάρουν και αυτοί μέρος στην φωτογράφηση.
Το πόσο θα κρατήσει η φωτογράφηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διάθεσή σας. Στη συνέχεια εξαρτάται από το αν θα μείνετε σε μια μόνο τοποθεσία, από το πόσος κόσμος θα πάρει μέρος στην φωτογράφηση αλλά και από τις ιδέες που μπορεί να γεννηθούν κατά την διάρκεια της. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν καταλαβαίνει πως περνάει η ώρα και πως στο τέλος θα σας φανεί πως κράτησε λίγο. Γιατί; Γιατί όλα τα ωραία πράγματα δεν είναι ποτέ αρκετά!
Αφήστε λοιπόν τους ενδοιασμούς στην άκρη, πάρτε μαζί σας το μεγαλύτερο σας χαμόγελο και τολμήστε να φωτογραφηθείτε στο Next Day Photoshoot ή After Wedding photography όπως κανείς άλλος!